Власники пошкодженого росіянами житла у Запоріжжі отримали майже 2 мільйони гривень допомоги

Дата: 10 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

У Запоріжжі у рамках програми “єВідновлення” власники пошкодженого внаслідок російських обстрілів житла отримали близько 2 мільйонів гривень на відновлення помешкань.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Наслідки російського обстрілу житлового будинку у Запоріжжі. Архівне фото

“Міська комісія з питань надання державної компенсації за пошкоджене житло за програмою “єВідновлення” продовжує свою роботу. На сьогодні банки вже перерахували 49 запорізьким власникам пошкодженого житла близько 1 мільйона 805 тисяч гривень”, — йдеться в дописі.

Чиновник додав, що ще майже 414 тисяч гривень держкомпенсації планують перерахувати 13 містянам найближчим часом.

За його словами, наразі мешканці Запоріжжя ще можуть взяти участь у державній програмі “єВідновлення”. Долучитися до неї можна через “Дію”. 

Нагадаємо, у рамках першого етапу програми допомоги від держави “єВідновлення” у Київській області вже ухвалено 3 546 позитивних рішень на загальну суму понад 314 мільйонів гривень. 

Раніше ZMINA повідомляла, що майже всі опитані соціологами українці чекають компенсацій за війну від Росії, але в успіх у цьому процесі вірить лише третина. Якщо ви плануєте повідомити про пошкоджене чи знищене майно, то прочитайте спеціальну інструкцію про те, як це зробити через “Дію”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter