Війська РФ обстріляли село Велетенське на Херсонщині, є поранений

Дата: 13 Червня 2024
A+ A- Підписатися

13 червня, у четвер, війська РФ обстріляли село на Херсонщині – селяни нарахували понад 10 влучань, на місці яких виникли пожежі. Відомо про одного пораненого.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Ілюстративне зображення наслідків обстрілу Херсонщини. Фото: Національна поліція України

“Російські війська вкрили вогнем Велетенське Білозірської громади. Зафіксовано більш ніж десяток “прильотів”. Через обстріли у селі виникли пожежі”, – розповіли в адміністрації.

Наразі відомо про одного пораненого місцевого жителя. Йому надали необхідну медичну допомогу на місці.

Голова тамтешньої ОВА Сергій Прокудін також розповів, що впродовж минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Михайлівка, Дніпровське, Антонівка, Приозерне, Білозерка, Наддніпрянське,  Берислав, Олександрівка, Качкарівка, Ольгівка, Червоний Яр, Миколаївка, Зміївка, Велетенське, Кізомис, Янтарне, Гаврилівка, Золота Балка та місто Херсон.

12 червня російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкодили приватний будинок. Правоохоронці зафіксували влучання в обʼєкти критичної інфраструктури, газопровід, господарчу споруду, ангарне приміщення та сільгосптехніку.

Загиблих та постраждалих серед цивільного населення у середу не було.

Нагадаємо, що на Херсонщині українські військові врятували жінку, яка намагалася вийти аварійним Антонівським мостом з окупованих Олешок на підконтрольну Україні територію.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter