Війська РФ обстріляли Донеччину: загинуло двоє цивільних і ще один зазнав поранень

Дата: 22 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж дня російська армія вбила двох цивільних на Донеччині: в Часовому Яру та поблизу міста Торецька. Крім того, одна людина отримала поранення через обстріл Авдіївки. 

Про це повідомили в пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

Наслідки обстрілів Донеччини. Фото: Донецька обласна прокуратура

“Окупанти не припиняють убивати мирне населення Донеччини. Сьогодні зранку російські війська продовжили руйнувати м. Авдіївку. Внаслідок розриву снаряда місцевий мешканець 67 років, який під час обстрілу перебував на вулиці, дістав відкрите проникаюче поранення грудної клітини. Потерпілого доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги”, – йдеться в повідомленні.

Також армія РФ атакувала місто Часів Яр. Від отриманих тілесних ушкоджень на території приватного домоволодіння загинув 59-річний чоловік.

Під ворожим вогнем опинилося й селище Північне біля міста Торецька, де зазнав смертельних поранень 49-річний місцевий.

За попередньою інформацією, населені пункти окупанти обстріляли з артилерії. Вибухами пошкоджено житлові будинки та кафе.

Прокурори розпочали досудові розслідування в кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, зросла до трьох кількість загиблих унаслідок ракетного удару армії РФ по місту Селидове Донецького області, що стався в ніч проти 21 листопада.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter