Вбили пострілом з автомата: на звільненій Херсонщині знайшли тіла двох цивільних, яких розстріляли росіяни

Дата: 27 Листопада 2022
A+ A- Підписатися
 

У деокупованому селі Львівські Отруби Херсонської області на подвір’ї будинку, де жили російські військові, знайшли розстріляними літню жінку та її сина.

Про це повідомляє видання Donbas Frontliner.

“Село Львівські Отруби, звільнена Херсонщина. Два тіла цивільних у ямі-окопі на подвір’ї, де жив підрозділ російських окупаційних сил”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією журналістів, 49-річного Сергія Новосада вбили пострілом з автомата, вклавши дуло йому у рот. Після цього окупанти ще пустили чергу з автомата в його тіло.

Любов Новосад, 78-річну жінку, яка всиновила Сергія, вбили одним пострілом у голову, скоріше за все, вже після сина.

“Її тіло лежало на його тілі, як і дві палички старенької, без яких вона не могла пересуватися. Чому їх привели сюди з рідної хати через дорогу та розстріляли, невідомо”, – розповіли журналісти.

На дзвінки 26-річного сина Сергій Новосад перестав відповідати 10 листопада. Хлопець поїхав з Києва до рідного села одразу після звістки про відступ окупантів. Коли дістався подвір’я, де жив батько з бабусею, рідних там вже не було.

“На подвірʼї навпроти, біля російського окопу він знайшов сліди крові. На дні окопу на присипаній землі був невеликий дерев’яний хрестик. Викликали саперів, ті зірвали хрестика “кішкою” та все перевірили на замінування. Почали копати. Майже одразу наткнулися на тіла – ноги батька, палички старенької та її спину”, – повідомляють журналісти. 

Через день приїхали слідчі, які й провели ексгумацію тіл убитих росіянами цивільних.

За фактом вбивства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 

Нагадаємо, з часу звільнення Херсонщини російські військові вбили на території області 32 мирних жителі. Обстріли обласного центру відбуваються практично щоденно відтоді, як його вдалося деокупувати.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter