Вакансії, пов’язані з професіями у сфері відновлення країни, відтепер можна шукати на окремому сайті 

Дата: 04 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

У межах урядового проєкту створили сайт для пошуку вакансій у сфері відновлення, логістики та звʼязку, де окрім класичних вакансій можна знайти пропозиції роботи з можливістю безоплатного навчання, перекваліфікації та проживання.

Про це розповіли в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури. 

Ілюстраційне зображення. Фото: Alessio Mamo

До урядового проєкту доєдналися Державне агентство відновлення, компанії “Укрпошта” та “Укрзалізниця”, громадська спілка “Українська інфраструктурна асоціація”, а також портал robota.ua. 

Нині на сайті можна знайти понад тисячу вакансій, які розробники ресурсу обіцяють постійно оновлювати. Користувачі можуть обрати вакансії за сферою, географією або роботодавцем, а також знайти відповіді на найпоширеніші запитання. 

Переглянути сайт можна за посиланням

В уряді сподіваються, що проєкт допоможе в пошуку роботи переселенцям. Раніше посадовці оприлюднювали результати опитування, яке показало, що більшість переселенців, серед яких переважають жінки, не мають роботи, а чверть – шукає кращих варіантів. Водночас більшість із них потребували допомоги як у пошуку вакансій та складанні резюме, так і в проведенні співбесіди з роботодавцями.

Нагадаємо, що повномасштабне вторгнення Росії призвело до стрімкого зростання ролі жінок в українській економіці. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter