В Україні перевірили близько п’яти тисяч укриттів, частина з них – непридатна для використання

Дата: 03 Червня 2023
A+ A- Підписатися
У суботу 3 червня рятувальники, поліцейські та представники місцевих органів виконавчої влади перевірили в Україні понад 4800 укриттів. Серед них 893 виявилися непридатними до використання.
 
Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ із посиланням на главу МВС Ігоря Клименка.
 
Джерело: телеграм-канал МВС України

“Зачиненими виявилися 252 об’єкти цивільного захисту, непридатними до використання – 893. Усі порушення зафіксовані. Складені акти передані відповідальним органам для усунення недоліків“, – зазначив очільник МВС.

Також Клименко повідомив, що більш як 5300 рятувальників, поліцейських та представників місцевих органів виконавчої влади проводять ревізії бомбосховищ на території України.

Джерело: телеграм-канал МВС України

За його словами, такі перевірки триватимуть й надалі.

Нагадаємо, впродовж 10 днів у столиці планують перевірити усі укриття міста. Для цього сформували спеціальну комісію, яка щоденно зупинятиме увагу на одному з десяти районів Києва. Перші перевірки почалися 3 червня.

Раніше ZMINA повідомляла, що у Києві місцева влада пообіцяла примусово відчиняти укриття приватної форми власності, якщо їхні власники у момент повітряної тривоги чи обстрілу самостійно не забезпечать доступ до споруд для населення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter