В Одесі та області оголосили жалобу за загиблими від російського ракетного удару 15 березня

Дата: 16 Березня 2024
A+ A- Підписатися

16 березня в Одесі та області оголосили днем жалоби за загиблими від російської ракетної атаки, якої окупанти завдали минулої доби. Тоді загинули 20 людей. У медзакладах досі перебувають 40 цивільних.

Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

“Сьогодні в місті й області оголошено жалобу за 20 загиблими внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського теракту в Одесі. Ще раз висловлюю щирі співчуття родинам загиблих”, зазначив голова ОВА.

Нині в лікарнях перебувають 40 людей, які постраждали, девʼятеро з них у важкому стані. Загальна кількість постраждалих 75 людей.

Нагадаємо, зранку 15 березня Росія вдарила ракетами по Одесі. За даними ЗМІ, в місті пролунало щонайменше чотири вибухи. На місці першого влучання виникла пожежа. Рятувальники відразу прибули на місце удару й почали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт РФ повторно завдала ракетного удару.

Станом на 19-ту годину загинули 20 цивільних, також було відомо про 73 людей, які зазнали поранень. Серед загиблих – рятівник та медик, що надавали допомогу потерпілим після першого вибуху.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter