У Криму планують продовжити карантин

Дата: 01 Квітня 2020
A+ A- Підписатися

Підконтрольний Росії “голова Криму” Сергій Аксьонов вважає, що карантинні заходи через загрозу поширення коронавірусу продовжать ще на тиждень.

Про це він сказав на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню коронавірусної інфекції 1 квітня, повідомляє “Крим.Реалії

“Ми очікуємо рішення федеральної влади з приводу наступного тижня. Я так відчуваю, що, найімовірніше, режим (карантинний. – Ред.) буде продовжено ще на тиждень. Поки все до цього йде, тому, думаю, треба готуватися до карантинних заходів і на весь наступний тиждень теж”, – повідомив Аксьонов.

Напередодні він повідомив, що на Керченському мосту опівночі встановлять блокпост. 31 березня блокпости встановили на в’їзді до Севастополя.

У підконтрольному Росії “МОЗ Криму” 1 квітня повідомили, що під медичним наглядом перебувають 2 902 людини. Під динамічним наглядом – 2 826. За добу додалося під медичний нагляд 196 осіб, виписалося 126. У стаціонарах – 66 людей. За добу надійшло шестеро, виписано четверо. В обсерваторі – 13 осіб.

У Севастополі станом на 1 квітня під наглядом за місцем проживання перебуває 1 481 особа, в інфекційній лікарні – 31 пацієнт. 

Раніше ZMINA розповіла про перший тиждень поширення хвороби в Криму. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter