В Ізюмському районі трактор наїхав на міну, двоє чоловіків отримали поранення

Дата: 29 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

28 вересня на деокупованій Харківщині у селі Нова Гусарівка двоє цивільних дістали поранення у результаті наїзду трактора на вибуховий пристрій.

 Про це поінформував очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Ілюстративне фото. Джерело: ДСНС

Близько 14:00 поблизу с. Нова Гусарівка Ізюмського району на вибуховому пристрої підірвався трактор МТЗ-82. Двоє чоловіків 31 та 68 років, що були у тракторі, отримали поранення та були госпіталізовані в стані середньої тяжкості, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Синєгубов, роботи з розмінування в області тривають. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 2,9 га території та знешкодили 72 вибухонебезпечні предмети.

Крім того, 28 вересня окупанти атакували Харківщину. Вони вдарили ракетою “Гром Е-1” по місту Куп’янськ. Росіяни пошкодили інфраструктурний об’єкт, але люди не постраждали.

За даними очільника Харківської ОВА, внаслідок обстрілів армією РФ сіл Кіндрашівка та Кутьківка Куп’янського району сталися лісові пожежі.

У селі Западне Куп’янського району у результаті обстрілів пошкоджений житловий будинок.

Нагадаємо, станом на кінець вересня від мін і вибухонебезпечних предметів в Україні загинули 246 цивільних, серед яких 13 дітей. 521 людина дістала поранення, серед них – 53 дитини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter