В Херсоні та області через атаки росіян постраждали четверо людей

Дата: 14 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Через російські обстріли у Херсоні постраждали двоє цивільних, Крім того, через атаку безпілотників в області поранені ще дві людини.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Спочатку там повідомили, що до лікарні звернувся 47-річний чоловік. У нього діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги.

Крім того, внаслідок обстрілу поранень зазнав 55-річний чоловік. Його шпиталізували з вибуховою та черепно-мозковою травмами, уламковим пораненням тім’яної ділянки та плеча. Медики зазначають, що він у важкому стані, чоловікові надають всю необхідну допомогу.

Згодом пресслужба ОВА повідомила, що війська РФ атакували мирне населення Херсонщини дронами.

Через скидання вибухівки з безпілотника постраждав мешканець Берислава. 48-річний чоловік отримав вибухову травму, поранення вуха, шиї та передпліччя. Потерпілий перебуває у лікарні.

Також під атаку ворожого безпілотника потрапила 57-річна жінка у Станіславі. В момент удару вона перебувала у магазині. У постраждалої діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію.

Медики надали жінці допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась.

Нагадаємо, минулої доби у Херсонській області унаслідок російських обстрілів загинула одна людина і ще семеро зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter