Укрзалізниця запустила сервіс для родичів поранених військових, яких евакуюють медичними потягами

Дата: 11 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Укрзалізниця оголосила запуск нового онлайн-сервісу для родичів поранених військових, яких евакуюють медичними потягами.

Про це йдеться на офіційному телеграм-каналі компанії.

Медичний евакуаційний потяг Укрзалізниці. Фото: Міністерство оборони України

“Наші поїзди продовжують евакуацію поранених захисників. Вони повністю автономні й оснащені всім, що необхідно для безпечного перевезення та надання медичної допомоги. Але з міркувань безпеки та медичних вимог тут не передбачені місця для проїзду родичів поранених військових”, – пояснили в компанії.

Тож якщо українських військових, які проходять реабілітацію після поранень, терміново перевозять медичними потягами, а додаткових квитків у цей момент немає, то можна оформити відповідну заявку. Для цього слід звернутися за номером 0 800 503 222 або за посиланням.

“Для викупу спеціальної броні в касі необхідно надати оригінал або копію посвідчення УБД вашого пораненого родича, а також документ, що підтверджує вашу спорідненість”, – додали в УЗ.

Нагадаємо, що в грудні 2023 року Укрзалізниця впровадила функцію спецзамовлення квитків для військовослужбовців. Відтепер, якщо необхідних квитків у продажу немає, військові можуть забронювати їх за посиланням

Для цього необхідно: 

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за шість годин до відправлення; 
  • отримати на вказану електронну пошту спеціальний код;
  • викупити квиток у касі з військовим квитком або посвідченням офіцера не пізніше ніж за одну годину до відправлення. 

Спецзамовлення доступне на 17 потягів, що найпопулярніші серед військових. Водночас бронювати можна квитки як для себе, так і для побратимів та посестер. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter