“Укрзалізниця” запустила сайт для працевлаштування в компанію ветеранів та ветеранок

Дата: 01 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

“Укрзалізниця” запустила новий вебсайт, на якому можна знайти інформацію про можливості працевлаштування для ветеранів і ветеранок після завершення їхньої служби.

Про це компанія повідомила в соцмережах.

Фото: Главком

На новій платформі можна ознайомитися з такими розділами:

  • політика компанії щодо ветеранів;
  • детальні етапи повернення ветеранів до роботи;
  • програми підтримки;
  • корисні ресурси для лікування та реабілітації.

Так, наразі 10 579 працівників “Укрзалізниці” воюють у складі Збройних сил України, а 1 441 працівник уже повернувся до виконання своїх обовʼязків. Крім того, 570 працівників компанії загинули, виконуючи свій військовий обов’язок.

Голова правління “Укрзалізниці” Євген Лященко підкреслив, що співробітники компанії беруть участь у захисті України від початку конфлікту у 2014 році, а з 2022 року понад 13 тисяч працівників приєдналися до ЗСУ.

Він висловив гордість за мужність та стійкість своїх колег, підкресливши їхній військовий досвід, почуття справедливості, лідерські якості та здатність працювати в команді. Лященко наголосив, що компанія з нетерпінням чекає на їхнє повернення та прагне створити комфортні умови для адаптації: впроваджує безбарʼєрне середовище, де їх поважають і надають можливості для професійного розвитку.

Крім того, голова правління зазначив, що кожен захисник і захисниця можуть приєднатися до команди “Укрзалізниці”. У ветеранській політиці детально прописано всі процедури, яких мають дотримуватися HR-спеціалісти під час повернення ветеранів на роботу. Компанія супроводжує ветеранів на всіх етапах їхнього працевлаштування, допомагаючи адаптуватися до робочого середовища, створювати зручні робочі місця і навіть змінювати вид діяльності у випадках поранень.

Ті, хто хоче приєднатися до команди компанії, можуть надіслати свої запити на електронну адресу csp_cad@uz.gov.ua.

Нагадаємо, що “Укрзалізниця” разом із громадською організацією “ЛУН Місто” створила мапу безбарʼєрності вокзалів України. На ній уже можна знайти інформацію про вокзали у 12 містах.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter