Українські медіа можуть отримати професійний психологічний супровід для своїх співробітників

Дата: 15 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Українські медіа можуть отримати професійний психологічний супровід для своїх команд: таку можливість надає Фундація “Суспільність” за фінансової підтримки та в межах “Медійної програми в Україні”, яку реалізує міжнародна організація Internews.

Запит на послугу можна подати онлайн до 23 лютого за цією формою.

Джерело: pixabay.com

Організатори пропонують учасникам програми:

  • доступ до індивідуальних онлайн-консультацій для всієї команди;
  • зустріч з фахівцями The Dart Center for Journalism and Trauma;
  • командні сесії на актуальні для редакції професійні теми (наприклад, щодо роботи з травматичним матеріалом чи взаємодії з потерпілими);
  • фінальний ретрит на природі.

Програма розрахована на березень-травень 2023 року.

Фінальне бачення щодо організації психологічного супроводу команди формуватиметься після додаткової онлайн-зустрічі фахівців програми Mental Support for Media з представниками редакцій.

Залучені до програми психотерапевти мають фахову підготовку та обізнані з викликами, з якими стикаються українські журналісти, наголосили ініціатори та організатори програми.

Супровід може отримати одна чи декілька редакцій, які заповнять цей запит до 23 лютого 2023 року.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Українська Волонтерська Служба запустила проєкт “Близькі” для навчання, юридичної та психологічної підтримки волонтерів.

Водночас ГО “Землячки” разом із психологинею Ганною Гавриш та командою кваліфікованих спеціалістів запустили лінію психологічної підтримки для українських захисниць. Отримати допомогу можна безоплатно, індивідуальні консультації відбуваються в онлайн-режимі, тож долучитися можна з окопу та позиції.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter