У США концерт відомого репера закінчився расистським скандалом

Дата: 23 Травня 2018
A+ A- Підписатися

Відомий американський хіп-хоп виконавець Кендрік Ламар був вимушений зупинити концерт через слово “н*гер”, яке декілька разів разом з ним зі сцени проспівала його фанатка.

Про це розповіли на сайті HipHop News.

Інцидент стався на музичному фестивалі Hangouts. Репер запросив на сцену свою фанатку Делані, щоб виконати пісню “M.A.A.D. City”. Однак після того, як дівчина почала зачитувати слова з пісні, зала почала скандувати образи на її адресу.

Все через те, що в пісні є рядки зі словом “н*гер” (вважається, що це слово не має негативного відтінку, тільки якщо його використовують афроамериканці – ред.). Після цього музикант зупинив виступ.

Після концерту в соціальних мережах користувачі почали обурюватися вчинком Делані, а тому, як зазначають медіа, вона була вимушена видалити свій акаунт у Twitter.

Це не перша історія пов’язана з неналежним використанням слова на літеру “н”. Нещодавно порноактор подав до суду на режисера за дискримінацію під час зйомок.

Чоловік стверджував, що під час підготовки одного з фільмів мав розмову з режисером, який наполягав на тому, щоб партнерка актора декілька разів назвала його під час сексу “н*гером”. Своє прохання автор стрічки обґрунтовував тим, що фільм з расистськими висловами дивитиметься більше людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter