У Міністерстві з питань окупованих територій відкрито більше 40 ваканcій

Дата: 30 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Українське Міністерство з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб оголосило конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців.

Відповідне повідомлення з’явилося на сайті відомства.

Як розповіли Крим.Реалії в міністерстві, чисельність співробітників була визначена ще при створенні міністерства і затверджена Кабінетом міністрів, далі було опрацьовано питання щодо розподілу кількості працівників у територіальних органах (Донецьк, Луганськ і Крим), нині оголошений конкурс.

Заяви кандидатів приймаються до 12 вересня, вимоги до фахівців винесені на сайті відомства.

Нагадаємо, 20 березня Кабмін створив міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Згідно з постановою, у міністерстві мають працювати 105 осіб.

Очолив відомство Вадим Черниш, який до цього очолював Держагентство з питань відновлення Донбасу, одним із заступників було призначеного колишнього голову Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туку.

20 червня заступник міністра у справах окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юсуф Куркчі заявив, що міністерство поки не виконує свої функції через неукомплектованість штатом і відсутність фінансування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter