У Росії мобілізують на війну з Україною боржників, злочинців та “аліментників” – розвідка

Дата: 22 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Росії почали мобілізовувати на війну з Україною злочинців, зокрема тих, хто не платить аліменти, а також тих, хто не може виплатити кредити.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки України.

Джерело: ГУР

Через небажання резервістів повертатися до лав армії та масову відмову від підписання контрактів прокуратура РФ цілеспрямовано шукає людей, які мають проблеми з виплатою кредитів, сплатою аліментів та інших заборгованостей, уточнили в повідомленні. Кількість таких людей збільшується в прогресії з огляду на наслідки для російської економіки від запроваджених санкцій.

“Відповідно, боржникам пропонується звільнення від усіх кредитних зобов’язань у випадку підписання контракту з армією РФ. Зокрема, подібні пропозиції почали поширювати на території республіки Татарстан, у П’ятигорську, Ростові-на-Дону та Північному Кавказі. Також продовжується “рекрутинг” осіб, які мають проблеми із законом. Злочинцям пропонується повна амністія в обмін на участь у бойових діях в Україні”, – йдеться в інформації розвідки.

Нещодавно українська розвідка розповіла про плани Росії використати на війні проти України підлітків, які стали членами дитячо-юнацької мілітарної російської організації “Юнармія”. Ця організація діє й в окупованому Криму, а тому батьків кримських “юнармійців” закликають усіма можливими способами не допустити участі своїх дітей у цьому злочині. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter