У Німеччині дорогою до школи зникла дев’ятирічна дівчинка з української сім’ї

Дата: 05 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У німецькому місті Дебельн уже третій день шукають дев’ятирічну Валерію, яка зникла 3 червня вранці дорогою до школи. Дівчинка походить з української родини.

Про це повідомляють німецькі медіа, зокрема Bild.

Фото: Polizei Döbeln

Востаннє дівчинку бачили близько 6:50 ранку, коли вона виходила з дому, щоб сісти на автобус, який прямує до школи. Зупинка розташована за 2 кілометри. Проте в школі Валерія так і не з’явилася. Оскільки школа не повідомила про її відсутність, мати дізналася про зникнення доньки лише після обіду.

Речник поліції Анджей Ридзік розповів, що поліція отримала повідомлення про зникнення дівчинки о 18:30 і відтоді робить усе можливе для її пошуків. 

Відеозаписи та свідчення водія автобуса підтвердили, що Валерія не сіла на звичайний автобус. Поліція розглядає всі можливі версії, не відкидає і вчинення зловмисних дій.

Наразі водолази обстежують русло річки Мульде, пошукові собаки намагаються знайти сліди дівчинки, а патрульні машини курсують містечком.

Видання Focus пише, що пошуки продовжуються з використанням дронів і собак. Речниця поліції Хемніца повідомила, що результати пошуків аналізуватимуться для подальших дій. Відділ кримінальних розслідувань також збирає інформацію від свідків.

Нагадаємо, що в травні в німецькому місті Дортмунд поранили ножем 15-річного хлопця з України. Хлопець отримав травми, несумісні з життям. 

За останній час це був не перший напад на громадян України в Німеччині, деякі з яких закінчуються смертю потерпілих. Так, у лютому в Оберхаузені після нападу померли двоє українських баскетболістів – Володимир Єрмаков та Артем Козаченко, у березні стало відомо про вбивство Марини Стеценко та її доньки Маргарити, а також викрадення півторамісячної доньки Маргарити Мії. До останнього вбивства може бути причетна сімейна пара громадян РФ та Німеччини. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter