У Нікополі росіяни обстріляли житловий масив, де волонтери роздавали гуманітарну допомогу

Дата: 09 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

8 серпня орієнтовно об 11-й годині дня російська армія з артилерії обстріляла житловий масив міста Нікополь на Дніпропетровщині, де в цей час команда гуманітарної місії “Проліска” надавала допомогу містянам, чиї домівки постраждали він російських атак.

Про це повідомив Євген Каплін на своїй сторінці у фейсбуку.

Джерело: hromadske.radio

За словами волонтера, його команда роздавала ремонтні матеріали та непродовольчі товари найпершої потреби людям, чиє житло постраждало від попереднього обстрілу міста.

“Найближчий снаряд розірвався на відстані 150 метрів від місця видачі гуманітарної допомоги. На щастя, ніхто з наших працівників та отримувачів допомоги не постраждав”, – написав Євген Каплін.

Проте під час артобстрілу була пошкоджена місцева лікарня й від поранень загинув 50-річний чоловік, який був працівником лікарні.

Раніше російські військові обстріляли автобус гуманітарної місії “Проліска” на Сумщині. Троє пасажирів поранені, водій отримав контузію. 

Також унаслідок російського обстрілу Харкова пошкоджено квартиру співробітниці гуманітарної місії “Проліска”.

Нагадаємо, ZMINA писала про “Евакуацію під обстрілами: як працюють волонтери на прифронтових територіях, досвід місії “Проліска”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter