У Маріуполі росіяни розпочали будівництво медичного центру з моргом

Дата: 24 Червня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти в Маріуполі розпочали будівництво медичного комплексу на 60 місць, значну його частину відведено під морг.

Про це повідомив депутат Маріупольської міської ради Максим Бородін.

Фото: Донеччина.TV
“Російські окупанти спочатку зруйнували всі лікарні та медичні заклади, а зараз будують по скорячку свій черговий “аналоговнет”! Цілих 60 койок в незрозумілому “мультифункціональному центрі”, майже половину якого буде займати морг”, – написав Бородін.

На його думку, це виглядає як будівництво військового госпіталю та моргу при ньому. А Маріуполь, як зазначає депутат, планують зробити буферною зоною між Україною та Росією.

Фото: RT

Раніше ZMINA писала, що в Маріуполі окупанти створюють так звані морги у колишніх магазинах чи інших господарських будівлях поряд із пунктами роздачі гуманітарної допомоги. Вони пропонують жителям міста розбирати руїни за їжу та питну воду.

Нагадаємо, що зараз в Маріуполі залишилося приблизно понад 100 тисяч мешканців. Вони щоденно змушені стояти в чергах, щоб отримати їжу, а для отримання води їм слід записуватися в іншу чергу, очікування в якій може тривати декілька днів. Через брак води маріупольці змушені прати у калюжах. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter