У Львові працюють пункти обігріву: адреси й телефони

Дата: 23 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

У Львові 23 листопада через масштабний ракетний обстріл у більшості районів вимкнули електропостачання, можливість зігрітися й зарядити телефони місцеві жителі мають у 18 пунктах обігріву.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Мер міста повідомив, що ці пункти облаштовано в районних адміністраціях, культурних центрах, театрах тощо. Тут можна зарядити телефони, погрітися, випити гарячого чаю чи кави.

“Контакти щодо роботи пунктів обігріву: 050 555 44 61 та гаряча лінія міста 15 80”, – написав Садовий.

Загалом в Україні підготували вже понад 4 тисячі “Пунктів незламності”, які відкриють у разі довгих відімкнень електрики. Отже, туди можуть прийти люди, щоб отримати безоплатні базові послуги, зокрема інтернет, зв’язок, воду, тепло.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Росія 23 листопада 2022 року завдала масового ракетного удару по Україні, під обстрілом опинилися Київ та область, Львів, Вінниччина, Хмельниччина інші регіони країни. 

Внаслідок атаки пошкоджень зазнали об’єкти критичної інфраструктури та житловий сектор, зокрема в Києві та на Київщині. Низка населених пунктів України лишилася без світла та водопостачання, у Харкові та Києві припинило роботу метро.

На Рівненській, Південноукраїнській та Хмельницькій АЕС через зниження частоти в енергосистемі спрацював аварійний захист; усі енергоблоки автоматично вимкнулися.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter