У Києві засудили екстренера, який змусив неповнолітню займатись сексом за гроші

Дата: 26 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили колишнього тренера, який показував двом неповнолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змушував дітей фотографуватись оголеними. Крім того, одну з дівчат чоловік примусив займатися оральним сексом за гроші. 

Про це повідомляє ТСН з посиланням на вирок Печерського районного суду м. Києва від 19 квітня 2024 року. 

Фото: Canva

За даними суду, житель столиці від кінця 2019 до весни 2020 року розбещував двох малолітніх дівчат. Він запрошував їх до себе, змушував вживати алкоголь та наркотики. Також чоловік показував дітям порнографію. Іноді це були, зокрема, такі збочені кадри, як зоофілія.

У матеріалах суду зазначається, чоловік переконував дівчат, що вчиняти сексуальні дії в їхньому віці – це “нормальна поведінка” та вести із ним відверті розмови сексуального характеру також “прийнятно для їхнього віку”. Далі чоловік роздягався перед потерпілими, а також фотографував їх оголеними. Одну із дівчат підсудний навіть переконав займатись сексом за гроші. 

На суді підозрюваний свою провину заперечив. Він заявив, що знайомий лише з однією дівчинкою, оскільки раніше був її тренером, а іншу – її подругу – він нібито не знав.

Одна з потерпілих розповіла, що вони з подругою зустріли чоловіка в супермаркеті, де він купив їм цигарки та алкоголь. Згодом вони з подругою почали ходити в гості до підсудного. Загалом вони бували у його квартирі понад 20 разів. Там чоловік фотографував її оголеною та опублікував це на одному із сайтів, мовляв, “щоб вона розводила хлопців на гроші”.

Постраждала також зазначила, що чоловік фотографував та знімав на відео її подругу, коли та милась у нього у ванній. Обвинувачений, за словами дівчинки, знайомив її подругу з чоловіками, і вона їздила з ними на зустрічі за гроші. З одним з чоловіків у тої був оральний секс за гроші, з обвинуваченим також. 

Мати іншої дитини відмовилась від свідчень у суді, оскільки дівчинка отримала психологічну травму та вже давно живе за кордоном. Вона просила суворо покарати підсудного.

Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним у порушенні правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, а також – у ввезенні, виготовленні, збуті і розповсюдженні порнографічних предметів.

Його засудили до 12 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати посади в закладах освіти та займатися тренерською діяльністю на строк на 3 роки та з конфіскацією майна, що належить на праві власності обвинуваченому.

Також його внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Нагадаємо, що минулого тижня на Львівщині суд визнав Миколу Ганжу, керівника “Десантно-спортивного навчально-тренувального центру” із Чугуєва, винним у зґвалтуванні 11-річного курсанта. Йому присудили довічне ув’язнення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter