У Києві поліція відкрила кримінальну справу на матір, яка знімала порнографію з чотирирічною дочкою

Дата: 29 Липня 2022
A+ A- Підписатися

Мати чотирирічної дівчинки на Житомирщині створювала для продажу порнографічні матеріали за участю власної доньки. Підозрювану викрила кіберполіція та київські правоохоронці.

Про це повідомляє департамент комунікації кіберполіції Національної поліції України.

Фото з відкритих джерел

У повідомленні сказано, що 24-річна жінка продавала створені порнографічні матеріали через канал у месенджері. Зокрема, комплект із 10 фото та відеофайлів вона надсилала “замовникам” за 3 000 гривень.

Правоохоронці встановили, що жінка вчиняла злочинні дії протягом двох років. У будинку підозрюваної співробітники поліції провели обшук та вилучили мобільні телефони та банківські картки.

Дитину передали співробітникам соціальних служб.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 – розбещення неповнолітніх, ч. 4 ст. 301 – ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів Кримінального кодексу України.

Жінці тепер загрожує до десяти років ув’язнення. Досудове розслідування триває. 

Раніше ZMINA повідомляла, що в Івано-Франківську за підозрою у розбещенні доньки та виготовленні дитячого порно арештували чоловіка. Слідчі встановили, що 55-річний чоловік вчиняв протиправні дії відносно 5-річної доньки й знімав за її участю порнографічні фото та відеоматеріали.

Нагадаємо, що дослідження ЮНІСЕФ свідчить про те, що 11% дітей в Україні показували своє оголене тіло, понад 10% дозволяли торкнутися до голих частин свого тіла, а 3% погоджувалися сфотографуватися або знятися у фільмі в оголеному вигляді. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter