У Києві містяни продовжують виявляти вибухонебезпечні предмети

Дата: 15 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Жителі столиці продовжують виявляти на вулицях вибухонебезпечні предмети. 

Про це розповіла патрульна поліція Києва.

“Одна з подій сталася на вулиці Олени Теліги, де заявник біля сміттєвих баків виявив предмети, схожі на гранати. Інший випадок стався на проспекті Берестейському, там уважний киянин під час прогулянки помітив вибухонебезпечний предмет”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці одразу забезпечили охорону місць подій і викликали слідчих та вибухотехніків.

Столична поліція закликає містян бути обережними в разі виявлення підозрілих предметів. Необхідно одразу повідомляти про знахідку на спеціальну лінію 112, у жодному разі не наближатися і не торкатися її.

Раніше ZMINA писала, що  12 липня в селі Стариця Харківської області на вибуховому пристрої підірвалися троє людей, їх усіх ушпиталили. А в селі Стариця Вовчанської громади на російській розтяжці підірвалися шестеро людей, які намагались евакуюватися.

Нагадаємо, що есбівці готують для Гааги масштабну доказову базу, яка свідчить про свідоме використання росіянами протипіхотних мін щодо цивільного населення України. За даними Служби безпеки України, з початку повномасштабного вторгнення через російські вибухові пристрої постраждали понад тисячу мирних жителів, з яких 297 – загинули. Серед них – багато дітей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter