У Херсоні окупанти другий день поспіль обстрілюють пожежні частини, є загиблі

Дата: 06 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Російські військові з артилерії вже вдруге за два дні обстріляли пожежні частини в Херсоні. Є загиблі та поранені. Також пошкоджена техніка рятувальників.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОДА Ярослав Янушевич.

Фото: Костянтин і Влада Ліберови

“Сьогодні російські військові відібрали життя Героя, який рятував життя інших. З артилерії підлі вороги вдарили по пожежній частині. Один рятувальник загинув, ще четверо дістали поранення. Один вогнеборець – у тяжкому стані, троє – середньому. Їх госпіталізували до лікарні, де медики надають їм необхідну допомогу”, – написав він.

Фото: Костянтин і Влада Ліберови

Також росіяни атакували житловий будинок, що знаходиться поруч з пожежною частиною. Попри те, що рятувальники самі потрапили під обстріл, вони одразу вирушили ліквідовувати пожежу.

“Так зване російське “різдвяне перемирʼя” – це бабуся, яка напередодні Різдва потрапила під обстріл у власній оселі, це родина рятувальника, яка не дочекається на повернення свого Героя, це четверо рятувальників, які зустрінуть Різдво у лікарні”, – додав Янушевич.

Фото: Костянтин і Влада Ліберови

Під час попереднього обстрілу ніхто з рятувальників не постраждав. Окупанти пошкодили пожежну частину, осколками посічені авто.

Нагадаємо, що 3 січня російські військові обстріляли комунальне підприємство “Херсонелектротранс” у Херсоні, влучивши в один із тролейбусів та адмінбудівлю. Загалом на підприємстві було 20 тролейбусів, у всіх вибуховою хвилею вибило вікна. Тролейбус, який містився в укритті, цілий.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter