У Херсоні двоє людей постраждали через російські дрони, ще двох цивільних окупанти поранили під час обстрілу Берислава

Дата: 29 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці армія РФ обстріляла з артилерії місто Берислав на Херсонщині, унаслідок цього поранені двоє людей. Також окупанти скинули вибухівку з безпілотників на двох людей у Херсоні: постраждали 61-річна жінка та 36-річний чоловік.
 
Про це повідомили у Херсонській ОВА та начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.
 

“Окупаційна армія вкрила вогнем Берислав. Внаслідок артобстрілу постраждали двоє людей. Це – 70-річний чоловік та 60-річна жінка. Вони самостійно звернулись до лікарні. В потерпілих діагностували мінно-вибухові травми та контузії”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі медики надають їм необхідну допомогу.

Крім того, 29 вересня вранці близько 10.00 у Дніпровському районі Херсона росіяни скинули вибухівку з дрона, внаслідок чого постраждала 61-річна жінка, вона в лікарні.

Раніше того ж дня окупанти скинули вибухівку з безпілотника на цивільного чоловіка, про це поінформували в місцевій ОВА.

“Сьогодні вранці житель Херсона потрапив під удар ворожого дрона”, – йдеться в повідомленні. 

Відомо, що у 36-річного чоловіка вибухова та черепно-мозкова травми, контузія, а також уламкові поранення руки і ноги.

Зазначається, що бригада “екстренки” доставила потерпілого до лікарні для надання меддопомоги.

Загалом за даними голови Херсонської ОВА, впродовж минулої доби росіяни вбили на Херсонщині 4 людей і поранили ще 10.

Він уточнив, що російські військові поцілили в заклад культури; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 30 приватних будинків. Також окупанти пошкодили господарчу споруду, автобус та приватні автомобілі.

Нагадаємо, вранці 28 вересня російська армія обстріляла з артилерії селище Новодмитрівка Херсонської області, через це загинув чоловік, важко поранена жінка. Того ж дня окупанти завдали авіаудару по селу Дудчани, там з-під завалів власного будинку дістали літню жінку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter