У Харкові окупанти повністю знищили 600 будинків

Дата: 15 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок обстрілів російськими окупантами Харкова в місті повністю зруйновано 600 будинків.

Про це повідомили в поліції Харківської області.

Наслідки обстрілів у Харкові. Фото: kharkov.comments.ua
 

Через руйнування без даху над головою залишилися тисячі людей. Правоохоронці наголошують, що обстріли міста та приміської території не припиняються ні вдень, ні вночі. 

“Мешканці Слобожанщини мужньо переносять тяготи війни. Кожного дня поліцейські відвідують місця, де харків‘яни вимушені переховуватися від наземних та повітряних атак ворожої армії, разом з волонтерами роздають людям продовольчі товари, ліки, предмети гігієни. Сьогодні вся країна пишається героїзмом та стійкістю харків‘ян”, – наголосили у відомстві. 

Раніше начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов повідомляв, що найбільша кількість постраждалих та зруйнованих будинків у місті в Київському та Московському районах. 

Щодо області, то найбільше зруйнованих будинків в Ізюмі. Місцева влада повідомляла, що руйнування там більші, ніж після Другої світової війни.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 7 березня підписав указ про присвоєння Харкову звання “Місто-герой України”. Як свідчать покази полонених російських окупантів, військове керівництво РФ наказувало вбивати харків’ян, а бомбити місто наказував російський командувач генерал Олег Макавецький, який народився в Чугуєві на Харківщині.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter