У Харкові кількість загиблих унаслідок ракетного удару 23 січня зросла до 10

Дата: 24 Січня 2024
A+ A- Підписатися

У Харкові кількість загиблих унаслідок ракетного удару зросла до десяти: рятувальники дістали з-під завалів зруйнованої багатоповерхівки ще два тіла – чоловіка й жінки.

Загалом через російський ракетний обстріл міста 23 січня вже загинули 10 людей, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

За його словами, станом на другу половину дня 24 січня, пошуково-рятувальна операція досі триває. У медзакладах міста перебувають 29 потерпілих – 14 чоловіків та 15 жінок.

За даними місцевих посадовців, під час атаки російські військові завдали по житлових районах міста близько 12 комбінованих ракетних ударів з використанням системи С-300, Х-32 та “Іскандер”.

Увечері 23 січня росіяни втретє за день вдарили по Харкову. Від цього удару постраждали дев’ять людей, серед них чотирирічна дитина. Під обстрілом опинилися Київський і Холодногірський райони міста – там пошкоджені житлові будинки, цивільна інфраструктура й наукова установа.

Загалом, за даними Генштабом ЗСУ, лише за останній тиждень противник завдав 19 ракетних ударів по Харківщині.

Нагадаємо, що вранці 23 січня окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Внаслідок цього постраждали десятки цивільних у Києві, Харкові та Павлограді. 

Зокрема, в Харкові окупанти влучили у два багатоповерхові будинки, пошкодили пожежну частину й іншу цивільну інфраструктуру.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter