Чергова масована атака росіян: кількість загиблих збільшилась

Дата: 23 Січня 2024
A+ A- Підписатися

Зранку 23 січня російські військові вчергове масовано обстріляли Україну. Станом на 12-ту годину в Харкові загинули п’ятеро цивільних та 46 отримали поранення, а в Києві 21 потерпілий та одна людина в стані клінічної смерті. 

ZMINA розповідає, що відомо на цей момент.

Наслідки російського удару на Харківщині. Фото: Сергій Болвінов

Росіяни випустили кілька груп ракет, а тривога лунала по всій Україні понад дві з половиною години. 

У Харкові та області близько 4-ї і 7-ї години ранку завдали ударів ракетами Х-22. Як наслідок, відомо про двох загиблих і 13 поранених, зокрема дітей. Серед об’єктів, у які поцілили росіяни, газопровід, приватні будинки та санаторна школа для хворих дітей.

Фото: Сергій Болвінов

У Києві в кількох районах пошкоджено будинки, у Святошинському районі горять автомобілі, а з одного з будинків у цьому ж районі евакуюють мешканців, бо російська ракета влучила у квартиру і не розірвалась. 

Щодо постраждалих цивільних, то внаслідок атаки поранення отримали дев’ять людей, серед яких 13-річний хлопчик. Шістьох людей шпиталізували. 

 
Нагадаємо, що загалом унаслідок повномасштабного російського вторгнення в Україні загинули вже понад 10 тисяч цивільних. Щоранку о 9-й годині в Україні оголошують хвилину мовчання в пам’ять про всіх загиблих. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter