У Дніпровському районі Херсона окупанти поранили двох цивільних

Дата: 15 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Російські війська атакували Дніпровський район Херсона. Поранень зазнали двоє людей. Ще одну жінку росіяни поранили у Бериславському районі. Крім того, минулої доби окупанти вбили в області двох людей і поранили ще сімох.
 
Про це повідомили пресслужба місцевої ОВА та голова Херсонської МВА Роман Мрочко.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Архівне фото

“… російські окупанти з безпілотника атакували Дніпровський район Херсона. При цьому тілесні ушкодження отримали двоє людей”, – йдеться у повідомленні

Як уточнив посадовець, постраждалі самостійно звернулися до медзакладу. У 65-річного чоловіка мінно-вибухова травма та уламкові поранення. Чоловік 62 років дістав уламкове поранення. Наразі обоє постраждалих проводять додаткові обстеження.

Також в ніч на 15 вересня окупанти обстріляли Бериславський район Херсонщини. Унаслідок цього поранень зазнала 72-річна жінка, її шпиталізували із вибуховою травмою, пораненням обличчя, шиї, надпліччя та руки. Лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Архівне фото

Крім того, за минулу добу через російські обстріли Херсонщини в області загинули двоє людей, і ще семеро – зазнали поранень. 

“… під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Томина Балка, Тягинка, Антонівка, Берислав, Станіслав, Велетенське, Кізомис, Понятівка, Новорайськ, Урожайне, Новоберислав, Степне, Садове, Придніпровське, Зміївка, Дудчани, Архангельське, Любимівка та місто Херсон”, – написав голова Херсонської ОВА Віталій Прокудін.

Військові РФ поцілили в об’єкт критичної інфраструктури, освітні та медичний заклади, територію заводу; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 2 багатоповерхівки та 22  приватних будинки. Також окупанти пошкодили газопровід, господарчу споруду, складське приміщення та приватний автомобіль.

Нагадаємо, увечері 14 вересня від отриманих травм у лікарні Херсона помер 60-річний місцевий житель, який вдень отримав поранення. Крім того, росіяни скинули вибухівку з дрона на іншого чоловіка – у нього мінно-вибухова травма і контузія.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter