У Дніпрі знайшли мертвим керівника місцевої профспілки автоперевізників Михайла Тонконогого

Дата: 25 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Голову профспілки автоперевізників Дніпра та місцевого активіста Михайла Тонконогого, який зник напередодні, знайдено мертвим.

Про це повідомив голова Соборної районної ради міста Артем Тімарєв на своїй сторінці у фейсбуку.

Михайло Тонконогий. Фото: “Суспільне Дніпро”

“Почивай зі світом, Мишко. Михайло Тонконогий  був яскравою Особистістю. Співчуття близьким та друзям”, – написав Тімарєв. 

На уточнююче питання у коментарях чи вбили керівника профспілки, Тимарєв зазначив, що на тілі загиблого є ознаки насильницької смерті, зокрема вогнепальні поранення. 

“Працюють криміналісти, попередньо є ознаки насильницької смерті”, – написав він.

Крім того, оперативники кримінальної поліції вже затримали групу осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину. 

За даними місцевої поліції, заява про зникнення Михайла Тонконогого надійшла від його матері 23 липня. Також повідомлялося, що камери зафіксували, як активіст на власному авто рухався у сторону виїзду з міста.

Нагадаємо, раніше двоє невідомих побили керівника профспілки автомобілістів та автоперевізників Дніпра Михайла Тонконогого. Інцидент стався у 2020 році.

За словами активіста, він написав заяву про напад до поліції. Лікарі зафіксували в нього перелом носа, струс мозку, синці та забої. Окрім того, Тонконогий каже про погрози, які він отримував від “Дніпробасу” раніше й одразу після інциденту. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter