У Дніпрі внаслідок російської атаки пошкоджена багатоповерхівка, є поранені

Дата: 08 Липня 2024
A+ A- Підписатися

У Дніпрі внаслідок масованої атаки росіян на місто вранці 8 липня 2024 року пошкоджені житлова багатоповерхівка, підприємство та станція технічного огляду, є поранені.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Через ракетну атаку є поранені, кількість постраждалих уточнюється.

“У Кривому Розі також руйнування на підприємстві та пожежа. Попередньо, 10 загиблих і понад 30 постраждалих. Горить і в Криворізькому районі”, – написав Лисак. 

Нагадаємо, що зранку 8 липня російські військові запустили по Україні десятки ракет і КАБи, тривога лунала у багатьох регіонах.Частина боєприпасів полетіли на Київ. Внаслідок цього столична влада зафіксувала великі руйнування та смерті цивільних. Зокрема, під удар потрапила дитяча лікарня “Охматдит”, зруйноване токсикологічне відділення медзакладу. Пацієнтів та лікарів відділення евакуюють в комунальні лікарні міста, повідомив мер міста Віталій Кличко

Згодом після оголошення тривоги посадовці розповіли про вибухи у Кривому Розі. За даними міського голови Олександра Вілкула, під час масованого обстрілу сталося кілька влучань, зокрема в адмінбудівлю промислового підприємства.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter