“Тварино, збирай речі потроху”: Портнов продовжує погрожувати прокурору Божку

Дата: 31 Березня 2020
A+ A- Підписатися

Заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов продовжує надсилати погрози на адресу працівника Офісу генпрокурора Олександра Божка. 

Про це повідомила дружина Божка, виклавши скриншот повідомлення Портнова. 

Только что пришло на телефон мужа!!!!! ???? Как Вы считаете – это нормально!???Где реакция на угрозы Генерального…

Опубліковано Kateryna Bozhko Понеділок, 30 березня 2020 р.

“Тварино, збирай речі потроху. Зажену тебе в колонію. Живи й озирайся, тупий задр*чений п*доре”, – написав Портнов увечері 30 березня. 

У своїй публікації дружина Божка запитала в очільниці Офісу генерального прокурора Ірини Венедіктової, чому вона не реагує на погрози, що надходять на адресу її співробітника. 

“Ви що, чекаєте поки він реально щось зробить з нами?” – обурюється Катерина Божко. 

Нагадаємо, що нещодавно кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області відмовилася притягнути до відповідальності Портнова за погрози Божку. Окрім прокурора Божка Портнов погрожував ще й колишньому очільнику управління спецрозслідувань ГПУ Сергієві Горбатюку. 

“Я тебе в клітці возитиму і показуватиму, наче мавпу. Я тобі пишу, щоб ти знав, що в мене претензії саме до тебе. Щоб ти знав, що спитаю саме з тебе. Час твій закінчується, а питатиму з тебе я дуже жорстко”, – писав він у повідомленнях ексочільникові управління ще у 2017 році.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter