Співак Melovin, який здійснив камінг-аут зі сцени, розповів про погрози

Дата: 27 Липня 2021
A+ A- Підписатися

Український співак Костянтин Бочаров, відомий за псевдонімом Melovin, розповів про погрози, які він почав отримувати після того, як здійснив камінг-аут зі сцени на початку липня. 

Про це повідомляє ТСН.

Фото: Volodymyr Petrov
Бочаров не зазначив, від кого саме надходили погрози. Окрім повідомлень у мережі артист зіткнувся й з іншими видами негативної реакції на його вчинок. 

“У мене була така ситуація нещодавно на концерті, коли двоє охоронців відмовилися працювати зі мною, тому що я зізнався світу, що я бісексуал. Було дуже багато навіть не ненависті, а погроз якихось: “Я тебе поріжу”… Але мене таке не лякає зовсім”, – зізнався він. 

Після камінг-ауту Melovin деякі медіа почали писати, що він зробив це заради власної реклами. За словами Бочарова, його образило це, однак такі припущення журналістів він відкидає.

“Друзі, який хайп? На чому хайпувати, на своїй орієнтації?” – запитує він. 

Незважаючи на негативну реакцію декого з оточення, співак закликав інших ЛГБТ-людей не боятися поговорити про себе з друзями та батьками.

“Для мене було дуже важливо, щоб люди свідомо могли зробити цей крок. Назустріч своїм батькам, розповісти друзям, не боятися. Тому що в моєму оточені є люди, які бояться цього, їх мало. Бояться поговорити з батьками, бояться сказати друзям, бояться всього”, – сказав він. 

Розкриття своєї сексуальної орієнтації може спричинити труднощі в гомосексуальних людей, які живуть у суспільствах, де досі існує негативне ставлення до них. Щоб підтримати їх у прагненні до відкритості, у всьому світі щорічно відзначають Міжнародний день камінг-ауту. 

Нагадаємо, що лише 14% українців вважають, що суспільству слід прийняти гомосексуальність своїх співгромадян. Так само погано до ЛГБТ-людей ставляться в Росії. За словами фахівців, негативне сприйняття українцями ЛГБТ-співгромадян спричинене тим, що менш ніж 5% з них мають серед своїх знайомих геїв, лесбійок, бісексуалів або трансгендерів.

Раніше ZMINA розповідала про камінг-аут старшого солдата та командира самохідної артилерійської установки “Піон” Владислава Мірошниченка. Він розповів, як наважився відкритися побратимам та як змінилося його життя після цього. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter