Ще дві жінки заявили, що зазнали сексуального насильства з боку актора Кріса Нота

Дата: 25 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Актора Кріса Нота, який зіграв роль у серіалі “Секс у великому місті”, звинуватили у сексуальних домаганнях ще дві жінки. Наразі вже п’ятеро людей повідомили про ймовірне сексуальне насильство з боку зірки.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter та The Independent.

Фото: AP
Ліза Джентіл, кантрі-співачка, розповіла, що стала жертвою Нота у 2002 році. На той час вона працювала співачкою в ресторані Нью-Йорка і була знайома із Нотом близько 4 років. Одного разу він підвозив її додому і навʼязався в гості. Зайшовши в помешкання, актор поліз цілуватися і хапати Джентіл за груди. Після відмови Нот почав погрожувати дівчині, що зруйнує її карʼєру, якщо та розповість про те, що сталося.

Крістіна Девіс, дублерка однієї з головних героїнь “Сексу у великому місті” стала другою жінкою, яка виступила проти Кріса Нота з обвинуваченнями у домаганні. Вона заявила, що добре памʼятає “токсичну поведінку” актора. Ще у лютому 2021 року вона написала замітку про домагання на знімальному майданчику, але без імен. Тепер вона підтвердила, що йшлося саме про Нота.

Нагадаємо, жінка на ім’я Ава звинуватила американського актора в спробі зґвалтування. За словами Ави, 50-річний Нот намагався зґвалтувати її у 2010 році. Тоді вона працювала в ресторані на Манхеттені, куди чоловік завжди приходив, зі слів дівчини, напідпитку.

Раніше ще дві жінки звинуватили актора Кріса Нота у зґвалтуваннях. Ймовірні потерпілі розповіли, що спогади про події, які трапилися з ними, почали повертатися після хвилі новин про нові ролі актора. 

Звинувачення в сексуальному насильстві призвели до того, що алкогольна компанія Entertainment Arts Research, Inc. (EARI) відмовилася від угоди з Нотом, яка коштувала б йому 12 мільйонів доларів. Також від співпраці з ним відмовилось акторське агентство.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter