Актора Кріса Нота звинуватила в спробі зґвалтування ще одна жінка

Дата: 20 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Жінка на ім’я Ава звинуватила американського актора Кріса Нота в спробі зґвалтування. Наразі вже три жінки повідомили про ймовірне сексуальне насильство з боку зірки серіалу “Секс і місто”. 

Про це повідомляє The Daily Beast.

Кріс Нот. Фото: AP

За словами Ави, 50-річний Нот намагався зґвалтувати її у 2010 році. Тоді вона працювала в ресторані на Манхеттені, куди чоловік завжди приходив, зі слів дівчини, напідпитку. Під час розмови з 18-річною Авою той нібито завжди чіпав її, намагався посадити на коліна, кажучи як любить канадських жінок, і притиснути до ерегованого статевого органу.

Випадок зі спробою зґвалтування трапився, коли менеджер покликав Аву до кімнати, щоб виплатити заробітну платню. Коли дівчина отримала конверт і забирала пальто, світло вимкнулось і до кімнати зайшов Нот.

“Він поводився так, ніби ми навмисно таємно зустрілися разом”, – розповідає вона.

Далі, за словами Ави, актор притиснув її до столу, стягнув колготи та намагався зґвалтувати. Коли дівчина сказала, що в неї менструація, то це, за її словами, не зупинило Нота: “Він не чув “ні”, але він почув мене, коли я сказала “не тут” і переконала його зустрітися в іншому місці”.

Ава втекла та розповіла про випадок батькам, які зателефонували власнику закладу, що, за її словами, відмовився допомогти.

“Вони сказали, що він (Нот. – Ред.) ніколи не зацікавиться кимось таким нікчемним, як я. Я більше туди не поверталася”, – каже дівчина.

Журналісти не змогли підтвердити чи спростувати цю інформацію у власника ресторану, адже він помер 2015 року. 

Фото: Jason Howard / Bauer-Griffin / GC Images

Раніше дві жінки звинуватили актора Кріса Нота у зґвалтуваннях. Ймовірні потерпілі розповіли, що спогади про події, які трапилися з ними, почали повертатися після хвилі новин про нові ролі актора. 

Звинувачення в сексуальному насильстві призвели до того, що алкогольна компанія Entertainment Arts Research, Inc. (EARI) відмовилася від угоди з Нотом, яка коштувала б йому 12 мільйонів доларів. Також від співпраці з ним відмовилось акторське агентство.

Нагадаємо, що 13% українців особисто знають когось, хто став жертвою сексуальних домагань. Водночас трохи менше ніж половина жертв харасменту, серед яких значно переважають жінки, не зверталися по допомогу.

Раніше ZMINA розповідала, куди звертатись по допомогу, якщо ви стали жертвою сексуальних домагань. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter