Росіяни завдали удару по Люботину на Харківщині: є поранені, серед них 16-річна дівчина

Дата: 06 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Уранці 6 вересня війська РФ завдали улару по Люботину на Харківщині, унаслідок цього постраждали троє цивільних, серед них 16-річна дівчина. Крім того, минулої доби окупанти поранили в області ще трьох людей.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наслідки російських обстрілів Харківщини

“Близько 7:30 окупанти вдарили по Люботину. Попередньо: ракетний удар, тип встановлюється. Пошкоджені житлові будинки”, написав посадовець.

Після обстрілу до медиків екстреної допомоги звернулися троє людей: дві жінки 42 та 65 років, а також 16-річна дівчина. Усі постраждалі відмовились від шпиталізації.

Наслідки російських обстрілів Харківщини

Крім того, за даними поліції області, учора, 5 вересня, через російські обстріли постраждали троє людей.

“Керованими авіабомбами окупанти завдали ударів по селу Циркуни. Пошкоджено понад 30 житлових будинків, господарчі споруди. Постраждали дві жінки та чоловік”, зазначили в поліції.

Там уточнили, що минулої доби військові РФ завдавали ударів по населених пунктах Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів.

У поліції додали, що за минулу добу з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку військових РФ, евакуювали 8 людей.

Нагадаємо, вранці 1 вересня росіяни обстріляли житлову забудову Куп’янська на Харківщині, там постраждали двоє людей. Згодом війська РФ атакували місто Люботин, через це поранень зазнали троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter