Росіяни запускають пропагандистське радіо “Крим” на окупованій частині Херсонщини

Дата: 22 Травня 2022
A+ A- Підписатися
На тимчасово окупованій Херсонщині росіяни запускають мовлення пропагандистського радіо “Крим”, для цього вони залучили ведучу з Кримського півострова.
 
Про це повідомляє НСЖУ у телеграм-каналі.
 
Джерело: телеграм-канал НСЖУ

“Окупанти на Херсонщині запускають мовлення пропагандистського радіо “Крим”. І гордяться, що це перший ефір в регіоні російською мовою за останні вісім років”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перший новинний дайджест пролунав 21 травня. Розповіли про “вербовку місцевих українськими нацистами” і про приїзд делегації закордонних “журналістів”.

А з 23 травня на радіохвилі 107.8FM на тимчасово окупованих українських територіях росіяни мають намір запускати регулярні “новинні” програми. Для зачитування пропагандистської інформації для Херсонщини залучили ведучу з Криму, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 2 березня 2022 року окупанти захопили приміщення філії “Суспільного”, проте медіа продовжує працювати в Херсоні віддалено.

3 березня біля філії побачили розтяжки, очільник Херсонської ОДА заявив про замінування міста та попередив про можливе використання приміщення філії ТБ для вкиду дезінформації.

Цього ж дня близько 18-ї години окупанти захопили місцеву телевежу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter