Про викраденого росіянами голову Мелітопольської райради Сергія Прийму вже тиждень немає жодної інформації

Дата: 20 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Минув майже тиждень з того часу, як окупанти викрали голову Мелітопольської райради на Запоріжчині, науковця, доктора педагогічних наук, професора Сергія Прийму, проте жодної інформації про нього досі немає.

Про це повідомив його син Влад на своїй сторінці у фейсбуку.

Сергій Прийма. Джерело: фейсбук-сторінка Влада Прийми

Він розповів, що рідні викраденого вдаються до різних кроків до звільнення Сергія Прийми, і вже є перші результати.

“DVV International та Корейська асоціація міст, що навчаються, оприлюднили звернення, в якому закликають російських окупантів негайно звільнити Сергія Прийму. Спроби звернутися до окупантів з питанням щодо місцезнаходження тата не увінчалися успіхом. Наші “асвабадители” як інопланетяни. Кожен день питають хто забрав і якого кольору була форма. Таке враження, що у них в кожній адмінбудівлі своє злочинне угруповання і вони нічого не знають один про одного”, – написав він.

Сергій Прийма – управлінець, вчений, педагог, автор наукових статей, засновник громадської організації “Центр освіти дорослих” у Мелітополі, який багато зробив на благо рідного краю. Викрадений росіянами 13 березня.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що окупанти 11 березня викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова. Група військових зайшла до його кабінету, чоловіка силою виштовхали з кабінету, потім посадили в автівку та відвезли у невідомому напрямку.

Після цього депутатка від “Опозиційного блоку” Галина Данильченко заявила, що створює комітет народних обранців, який керуватиме Мелітополем.

Згодом Федорова звільнили з полону.

ZMINA підготувала список людей, про яких відомо, що вони були викрадені представниками російської окупаційної влади. Список буде оновлюватись.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter