Росіяни вдарили по Одещині, Черкащині та Кривому Рогу: є поранені та руйнування

Дата: 26 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілу російськими військовими 26 вересня України влучання зафіксували в Одеській, Черкаській та Дніпропетровській області, також є дані про потерпілих. 

ZMINA розповідає, що відомо. 

Повітряну тривогу через загрозу запуску росіянами балістичних ракет оголошували в Одеській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Загалом, як повідомляють у Повітряних силах ЗСУ, росіяни випустили 38 дронів, з яких 26 вдалося збити. 

У Кривому Розі поцілили по одному з підприємств. За даними посадовців, потерпілих та руйнувань немає.

На Одещині російські військові вчергове завдали удару по припортовій інфраструктурі, пошкодивши будівлю, склади, три десятки вантажівок та шість фур. Також через атаку безпілотниками пошкоджений міжнародний пункт пропуску на кордоні з Румунією. Поранення дістали два водії. Одному медичну допомогу надали на місці, а другого з важкою травмою руки ушпиталили. Пункт пропуску призупинив роботу, автотранспорт тимчасово переорієнтували через найближчі пункти пропуску.

На Черкащині зафіксували влучання в інфраструктурний об’єкт. Про потерпілих та загиблих звідти не повідомляли, втім ліквідація наслідків удару ще триває. 

Нагадаємо, що минулої доби росіяни вбили трьох людей, обстрілюючи Херсон. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter