Війська РФ удруге за день обстріляли Херсон: троє людей загинули, ще троє – зазнали поранень

Дата: 25 Вересня 2023
A+ A- Підписатися
Увечері 25 вересня російські військове вдруге за день обстріляли з артилерії Херсон, унаслідок обстрілу загинули троє цивільних.
 
Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Фото Херсонської обласної прокуратури

“Російська армія знову атакувала Дніпровський район Херсона. За попередньою інформацією, від отриманих поранень загинули двоє чоловіків та одна жінка”, – йдеться в повідомленні.

Ще троє людей були травмовані. Їх доставили до лікарні.

Фото Херсонської обласної прокуратури

За даними Херсонської обласної прокуратури, унаслідок російського артобстрілу також пошкоджені житлові будинки, торговельні точки, автотранспорт.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За кілька годин до цього окупанти завдали по тому ж Дніпровському району міста артилерійського удару, влучивши в ринок. Поранення отримала 45-річна продавчиня, її шпиталізували до лікарні. Через обстріл знищено торговельні точки, пошкоджено аптеку, вибито вікна.

Нагадаємо, за добу, що минула, росіяни вчинили 87 обстрілів Херсонської області, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсону війська РФ випустили 23 снаряди.

Через російську агресію дві людини загинули, ще 11 – дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter