Росіяни вдарили безпілотником по машині “швидкої” у Бериславі, постраждав водій

Дата: 27 Липня 2024
A+ A- Підписатися
Вранці 27 липня окупанти атакували авто швидкої допомоги у Бериславі Херсонської області. Унаслідок цього постраждав водій. Крім того, впродовж минулої доби росіяни поранили в області восьмеро цивільних.
 
Про це повідомили пресслужба Херсонської обласної державної адміністрації та голова місцевої ОВА Олександр Прокудін.
 
Джерело: Херсонська ОВА. Архівне фото

“Сьогодні зранку у Бериславі російський безпілотник атакував авто бригади екстреної медичної допомоги”, – ідеться в повідомленні.

Вибухову травму і поранення ноги отримав 42-річний водій “швидкої”. Його госпіталізували, зазначили в ОДА.

Крім того, минулої доби через російські обстріли на Херсонщині постраждали восьмеро цивільних.

“… під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Бургунка, Осокорівка, Микільське, Понятівка, Львове, Берислав, Садове, Одрадокам’янка, Федорівка, Тягинка,  Придніпровське, Зеленівка, Антонівка, Чорнобаївка, Новоолександрівка, Осокорівка, Дніпровське та місто Херсон”, – уточнив голова Херсонської ОВА.

Російські військові поцілили в об’єкт критичної інфраструктури та  спорткомплекс; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 3 приватних будинки.Також пошкоджено автомийки, гаражне приміщення, автобуси, карета “швидкої” та приватні автомобілі.

Нагадаємо, 26 липня росіяни скинули з дрона вибухівку у Дніпровському районі Херсона. Спершу було відомо лише про трьох постраждалих, але невдовзі їх кількість збільшилась. Нині знають про чотирьох чоловіків та одну жінку.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter