Росіяни роздадуть першокласникам на окупованих територіях 30 тисяч шкільних наборів разом із пропагандистськими значками, браслетами та шапками

Дата: 28 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Російське видавництво “Знание” приготувало для першокласників шкіл, що розташовані на території окупованих Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, близько 30 тисяч наборів зі шкільним приладдям, а також із пропагандистською продукцією.

Про це пише ZMINA з посиланням на пропагандистські медіа.

Фото з проросійських медіа

Ініціатором акції разом зі “Знанием” вказано міносвіти Росії, ПАТ “Аэрофлот”, “Молодая гвардия Единой России”, “Движение первых”.

У складі шкільних наборів: мішок для змінного взуття, зошити в клітинку та вузьку лінійку, стікерпаки, сертифікати на додаткову освіту, розклад уроків, закладки для книжок, пляшки для води, а також брендовані блокноти, значки, браслети та шапки.

Набори вже доставили до окупованих областей, до 1 вересня їх розподілять по школах.

Понад 13 тисяч комплектів видадуть першокласникам окупованої Донеччини, понад 9 тисяч наборів – Луганщини, ще 7 тисяч – учням окупованих територій Херсонської та Запорізької областей. 

Раніше ZMINA повідомляла про те, що московське видавництво “Яуза” передало на окуповану Луганщину видані цього року книжки авторства російських загарбників – учасників війни проти України.

Усі “автори” книжок особисто брали участь у бойових діях на території України. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter