Росіяни двічі скинули вибухівку на цивільних у Бериславі: постраждали двоє чоловіків

Дата: 15 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 15 жовтня двоє жителів Берислава на Херсонщині зазнали поранень унаслідок атак російських безпілотників. Крім того, минулої доби росіяни вбили в області чотирьох цивільних та поранили ще шістьох.
 
Про це повідомили пресслужба обласної військової адміністрації та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 

“Близько 6:30 під удар ворожого дрона потрапив 62-річний чоловік. Він самостійно звернувся до лікарні, де в нього діагностували контузію і вибухову травму”, – йдеться в повідомленні.

За годину внаслідок скидання вибухівки з дрона контузію, уламкові поранення ніг та вибухову травму дістав 43-річний чоловік. Швидка доставила його до медичного закладу.

Крім того, за минулу добу внаслідок російських ударів четверо людей загинули, ще шестеро зазнали поранень.

Під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Берислав, Бургунка, Новоолександрівка, Нововоронцовка, Шляхове, Милове, Гаврилівка, Інгулець, Софіївка, Широка Балка, Станіслав, Червоний Маяк, Качкарівка, Одрадокам’янка, Зеленівка, Комишани, Садове, Хрещенівка, Михайлівка, Козацьке і Херсон.

У поліції області уточнили, що через дії росіян в області пошкоджені 39 об’єктів: 23 приватні будинки, три навчальні та медичний заклади, дитячий садочок, об’єкт критичної інфраструктури, магазин, поштове відділення, шість автомобілів, газопровід та складські приміщення.

Нагадаємо, 14 жовтня, у понеділок, поблизу села Гаврилівка окупанти атакували з дрона автомобіль. Унаслідок цього двоє людей загинули, ще двоє – дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter