Росія вкотре завдала удару по Україні: у Києва це вже 9-та атака за травень, в Одесі є поранені та загибла людина

Дата: 18 Травня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч на 18 травня російські військові вчергове завдали удару по території України, внаслідок чого у Києві стались руйнування, а в Одесі двоє людей поранило, а ще одна – загинула. 

Про це повідомили у тамтешніх ОДА. 

Наслідки удару по Одесі. Фото: ОК “Південь”

У Києві російська атака стала вже дев’ятою з початку травня, зазначив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попков

Спочатку запустили крилаті ракети типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та Ту-160 із району Каспійського моря, а після цього запустили розвідувальні безпілотники. За даними українських військових, усі цілі збила ППО. 

Уламки впали у Києві у Деснянському, Дарницькому та Дніпровському районах, але, за словами мера міста Віталія Кличка, найбільші руйнування саме у Дарницькому районі, де через уламки спалахнула територія гаражного кооперативу. 

Фото: начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов

У ніч на 18 травня росіяни завдали удару й по Одесі, де зафіксували влучання у промисловий об’єкт, внаслідок чого загинула одна людина, а двоє отримали поранення.

За ніч повідомлення про вибухи надходили також з Вінниччини, Хмельниччини, Чернігівщини та Полтавщини, втім, про постраждалих нині не відомо.  

Нагадаємо, що напередодні росіяни випустили по Херсонщині понад 400 снарядів, через що постраждали цивільні, зокрема троє дітей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter