Російські військові вчергове обстріляли Київ: ППО знищила три десятки цілей, постраждалих та загиблих немає

Дата: 02 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Внаслідок атаки російських військових у ніч на 2 червня по Києву немає постраждалих та загиблих серед цивільних. Водночас у Київській області внаслідок атаки постраждали двоє. 

Про це розповіли у КМВА. 

Ілюстраційне зображення. Фото: AP

Масштабну повітряну тривогу в Україні оголосили близько 2-гої години ночі. 

За даними Генштабу ЗСУ, Київ росіяни атакували 15 крилатими ракетами та 18 безпілотникам – усі ворожі повітряні цілі знищила ППО.

Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що атаки на столицю відбуваються майже без пауз, та назвав російських військових “навіженими терористами”. 

“За останні 6 днів рашисти завдали вже 6-го повітряного удару по місту! І кожного разу ворог змінював зброю”, – додає він. 

Внаслідок атаки у ніч на 2 червня про постраждалих не повідомляли. Мер міста Віталій Кличко лише розповів про тліючі уламки ракети у Дарницькому районі, а також про займання трави у Подільському районі. 

Гатили російські військові й по Київщині, де постраждали 68-річний чоловік та 11-річна дитина.

Нагадаємо, що у ніч на 1 червня російські військові завдали чергового удару по Києву, внаслідок чого загинули троє жінок, серед яких 14-річна дівчинка, а ще чотирнадцятеро людей отримали травми.  

Загиблі намагались потрапити до лікарняного укриття у районі, однак воно було зачинене. Нині правоохоронці ведуть слідство щодо цього за статтею “Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки”

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter