Російські війська обстріляли Херсонську область – є загиблі та поранені

Дата: 02 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонську область з артилерії. Внаслідок ударів зруйновані приватні будинки та господарські споруди, а серед місцевих жителів є загиблі та поранені.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Джерело: поліція Херсонської області

Окупанти не припиняють здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів на Херсонщині. Під ворожим вогнем опинилися смт Архангельське, села Ольгине, Потьомкине, Добрянка та Нововознесенське. На жаль, є загиблі та поранені. Внаслідок ударів зруйновано приватні будинки та господарські споруди, деякі населені пункти залишаються без електропостачання та води“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліція збирає докази та документує воєнні злочини окупантів на Херсонщині. За кожним фактом відкрито кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

За останню добу працівники поліції відкрили 16 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів російської армії проти мирних жителів Херсонської області. Серед них – обстріли населених пунктів, колабораційна діяльність, розкрадання та привласнення майна як громадян, так і великих підприємств.

Нагадаємо, 30 серпня правоохоронці відкрили 15 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів, скоєних військовими РФ на території Херсонської області. Зокрема, йдеться про фіксацію обстрілів житлових будинків, а також викриття колаборантів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter