Російські війська обстріляли ферму на Харківщині, загинув працівник

Дата: 12 Травня 2023
A+ A- Підписатися

12 травня, у пʼятницю, окупанти обстріляли ферму у селі Чернещина, що на Харківщині. Внаслідок цього загинув 30-річний працівник ферми.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов

Фото: поліція Харківської області

“Ворог продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирних мешканців прифронтових населених пунктів Харківщини. Сьогодні російські окупанти обстріляли ферму в селі Чернещина Ізюмського району. На жаль, внаслідок обстрілу загинув 30-річний працівник ферми. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого”, – написав він. 

Російські війська обстрілювали Харківщину і впродовж минулої доби: під вогнем перебували населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

Так, внаслідок обстрілу з РСЗВ села Великий Бурлук Куп’янського району пошкоджені торгові павільйони на місцевому ринку та щонайменше 7 приватних будинків. Також пошкоджені адміністративна будівля та заклад освіти, постраждав комунальний транспорт. Поранення середньої тяжкості дістали 16-річна дівчина та жінки 43 та 62 років.

У Вовчанську внаслідок обстрілу з артилерії руйнувань зазнав приватний житловий будинок. З-під завалів рятувальники дістали 88-річну жінку. Вона отримала поранення, її госпіталізували.

Синєгубов додав, що в області залишається високою мінна небезпека. 11 травня, у четвер, близько 15:30 в районі селі Турове Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в Ізюмі на Харківщині внаслідок підриву на міні поранення дістав чоловік. Нещасний випадок трапився 11 травня о пів на восьму ранку. 44-річний чоловік наступив на міну типу ПФМ-1 “Пелюстка”, вибух якої ампутував постраждалому ліву стопу. Нині медики надають йому необхідну допомогу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter