“Пробач мені за те, що не змогла тебе я захистити”: колишня полонена Марʼяна Чечелюк написала вірш для сестри

Дата: 26 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Поліціянтка з Маріуполя Марʼяна Чечелюк написала під час перебування в полоні вірш для своєї молодшої сестри Аліни. У ньому вона просить у неї пробачення за те, що не змогла її захисти від окупантів. У полоні дівчина благала росіян їх не розлучати або хоча б залишити сестру живою.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

Чечелюк Марʼяна та Аліна. Фото: інстаграм / tvoya.yaa

За словами дівчини, вона написала вірш для Аліни в одній із в’язниць, де її незаконно утримували. Тема несправедливого розлучення двох сестер окупантами стала для неї найболючішою. Понад два роки ув’язнення Марʼїяна нічого не знала про долю сестри.

“Я ніколи не зможу пробачити себе за те, що залишила тебе наодинці, крихітко, моє маленьке янголятко. Все думала, що скоро повернусь і особисто попрошу вибачення за те, що залишила тебе з ними. Вірила, молилась, що скоро, завтра, а може, післязавтра, і я скажу тобі про все особисто. Але доля зробила зовсім інакше, і це затягнулося. Відтепер і назавжди ти під моїм захистом, сестричка“, – написала вона.

У 2022 році сестер Чечелюк – Мар’яну та Аліну – розлучили росіяни під час “фільтрації” в селищі Безіменне після евакуації цивільних з “Азовсталі”. Аліну, молодшу доньку, батькам вдалося забрати, а старшу доньку Мар’яну окупанти незаконно утримували в неволі понад два роки. Дівчину повернули до України 31 травня 2024 року.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter