Правоохоронцеві з Полтави, який схилив до статевих стосунків 15-річну дівчину, загрожує до п’яти років ув’язнення

Дата: 18 Червня 2023
A+ A- Підписатися

​ДБР затримало працівника правоохоронних органів, який 14 червня у Сумах схилив до статевих стосунків 15-річну дівчину. Йому загрожує до п’яти років за ґратами.

Про це повідомили в Державному бюро розслідувань. 

Ілюстративне зображення. Фото: Depositphotos

За даними слідства, 15-річна дівчина через інтернет познайомилася із чоловіком та вирішила з ним зустрітись.

“На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Потім вони утрьох вирішили прогулятися до однієї з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт. Як встановили працівники Бюро, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Вони приїхали до Сум на навчання в один з вишів”, — йдеться у повідомленні.

Одного з фігурантів співробітники ДБР затримали та повідомили про підозру за фактом статевих зносин з неповнолітньою (ч. 1 ст. 155 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до 5 років.

Крім того, слідчі встановлюють причетність іншого правоохоронця до злочину. У межах досудового розслідування з‘ясовуються усі обставини інциденту.

Нагадаємо, у травня поточного року двох експоліцейських підозрюваних у справі про катування і зґвалтування жінки в Кагарлику суд визнав винними і відправив їх за ґрати на 11 років.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter