Поліція відкрила провадження щодо Арестовича – нардепка

Дата: 16 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Щодо колишнього радника Офісу президента України Олексія Арестовича відкрили кримінальне провадження. 

Про це розповіла народна депутатка Наталя Піпа

Фото: фейсбук-сторінка Олексія Арестовича

За якою саме статтею відкрили провадження, Піпа не зазначила. Інформацію про це вона, за її словами, отримала від Нацполіції. 

“Чекаємо якнайшвидшого поверненняі Арестович у нещодавніх інтерв'ю підтвердив, що знаходиться за кордоном разведчіка до України”, – іронічно прокоментувала новини парламентарка. 

У нардепки Піпи з Арестовичем публічний конфлікт, причиною якого стало зауваження політикині хлопцю, який грав російські пісні на вулицях Львова. Нардепка влітку поточного року підійшла до співака та поцікавилася, чи знає він про заборону на виконання в публічних місцях російських пісень. Верховна Рада ухвалила відповідний закон ще торік, а діятиме він, за задумом авторів, до звільнення всіх окупованих територій України та припинення агресії з боку Росії. 

У відповідь на зауваження підліток агресивно відповів, що Одесу, з якої він приїхав, “х***ать більше, ніж Львів”, і, використовуючи нецензурну лексику, сказав парламентарці йти геть. Поліція, яка приїхала на місце, помістила співака до притулку, поки його не забрали додому в Одесу. 

Арестович переконував, що зобов’язав Державне бюро розслідувань порушити справу щодо нардепки за цей випадок, втім, ніяких підтверджень своїх слів він не наводив. 

Так само щодо Арестовича раніше вже відкрили провадження за розповсюдження ненависті до жінок. 

Нагадаємо, що попри неодноразові заклики звільнити Арестовича з посади радника ОП, посаду він втратив тільки тоді, коли, коментуючи обстріл росіянами будинку у Дніпрі, припустив, що у трагедії винна українська ППО.

Арестовича звільнили за його бажанням, а сам процес звільнення він видавав за приклад власної “цивілізованої поведінки”. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter